Jelentkezés

Időpont: 2019.07.29 – 08.04.

Részvételi díj: 42,000 Ft

Helyszín: Erdőbénye, Füveskert Vendégház

Jelentkezési határidő: július 10.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel! Az a tapasztalatunk, hogy a 9 nap szükséges az intenzív workshop munkához, ezért előnyben részesítjük azokat, akik végig tudnak maradni. Ha valamiért ezt mégsem tudod megoldani, részvételed 6500 forintos napidíjjal kalkuláljuk.

A részvételi díj magában foglalja a workshopokon és egyéb programokon való részvételt, a szállást a Füveskert Vendégházban illetve napi háromszori étkezést.

Jelentkezni a kozkemp@gmail.com címen tudtok a választott workshop feltüntetésével.
Amennyiben még nem jártatok nálunk és nem vagytok tagjai az FFS vagy az FKSE szervezeteknek, kérjük csatoljatok egy rövid .pdf portfóliót a jelentkezéshez.

* a workshopokat csak egy meghatározott létszám felett tudjuk elindítani; amennyiben július 10-ig valamelyik csoport nem éri el ezt a határt, az érintettekkel személyesen egyeztetünk a legjobb megoldás érdekében

Látogatóknak

Átutazó vendégeket is szívesen látunk a délutáni- esti programokra, vagy csak kikapcsolódni, feltöltődni a Zemplén lábánál, jobbnál-jobb borászatokat látogatni, esetleg fürdeni a tarcali medúzás tóban. A környékről itt tudtok bővebben olvasni. A kiegészítő programokat hamarosan feltöltjük a honlapra. Szállást korlátozott mennyiségben tudunk biztosítani, utána sátorhely áll rendelkezésre.  Átutazó vendégeknek a szállás és a napi háromszori érkezés díja 5000 ft/nap.

A le-és visszautazást mindenkinek magának kell megoldania. Ha filmes nyersanyagra szeretnél dolgozni, egyeztess velünk előre, bizonyos felvételi nyersanyagok megvásárlására a helyszínen is lesz lehetőség. Fekete-fehér laboráláshoz vegyszereket, eszközöket biztosítunk.

Találkozzunk Bényén!